Zelf de data verkennen

De data verzameld in het programma Monitoring van Arbeid zijn ook verwerkt in online tools, interactieve visuals en tabellen.

NEA Benchmarktool

Bekijk de arbeidssituatie in Nederland door de ogen van de ruim 45.000 werknemers die in 2017 deelnamen aan de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden. Met deze tool kunt u zelf de cijfers verkennen en vergelijken naar geslacht, leeftijd, opleidingsniveau, bedrijfstak en beroepsgroep. Kies een onderwerp in het menu en bekijk de cijfers.

Naar de NEA Benchmarktool
 

WEA Benchmarktool

NIEUW: Bekijk de arbeidssituatie in Nederland door de ogen van de ruim 5000 werkgevers die in 2014 deelnamen aan de Werkgevers Enquête Arbeid. Met deze tool kunt u zelf de cijfers verkennen en vergelijken naar vestigingsgrootte, profit of non-profit en sector. Kies een onderwerp in het menu en bekijk de cijfers.

Naar de WEA Benchmarktool
 

Factsheets

De factsheets vatten op aantrekkelijke wijze de kerncijfers van een specifiek thema of onderwerp samen in één A4.

Bekijk de Factsheets
 

Interactieve Visualisaties

De cijfers uit de NEA zijn ook verwerkt in online tabellen en interactieve visuals. Deze tabellen en visuals, die opgebouwd zijn rond speciale thema's, bieden de mogelijkheid om zelf de data visueel te verkennen. De visualisaties gaan in op duurzame inzetbaarheid, agressie en geweld en regionale verschillen.

Bekijk de interactieve visualisaties
 

NEA-tabellen op Statline

De data van de NEA is deels toegankelijk via CBS StatLine. Bekijk hier de cijfers naar sector, geslacht en leeftijd, herkomst, generatie en contracvorm.

Bekijk de tabellen op Statline

Contactpersoon

Contactpersoon

Drs. S.N.J (Seth) van den Bossche
Programma-manager Monitoring van Arbeid

 

T: 088 866 5330

M: Contact

Adresgegevens

Schipholweg 77-89
2316 ZL Leiden

 

T: 088 866 5330

English
Disclaimer    |   Privacy statement    |    © 2018 TNO