Blogs over het TNO onderzoek 'Werken tijdens de Corona-crisis'

Hoe organiseert u uw werk op dit moment? TNO doet onderzoek naar de effecten van de corona-maatregelen op het dagelijks leven en werk. In dit blog plaatsen we regelmatig updates en blogartikelen met resultaten, initiatieven en adviezen van experts.

 

Wilt u een melding ontvangen zodra er een nieuw artikel in dit blog verschijnt? Meld u dan aan via dit formulier (alleen emailadres nodig). Uw emailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt. 

 

Bent u werknemer en wilt u uw ervaringen over werken tijdens de Corona-crisis met ons delen? Meld u dan aan voor het onderzoek.

Jumping jacks en squats in strijd tegen de coronakilo’s

We konden de afgelopen weken niet uit eten en werden minder blootgesteld aan de verleiding van snacks doordat we bijna niet buiten kwamen. Waar komen die corona-kilo’s dan toch vandaan? En hoe pak je ze aan?

Lees dit blog

Overgewicht en corona

Van de mensen die worden opgenomen in het ziekenhuis met COVID-19 heeft 80% overgewicht. Terwijl op sociale media wordt gesproken over de extra coronakilo’s, roepen artsen op om te werken aan de leefstijl om overgewicht tegen te gaan. Hoe doe je dat?

Lees dit blog

Update: ademhalen nu de kinderen weer naar school gaan

In het blog “Zorgtaken maken verschil tussen ontspannen of gestreste corona-tijd” lieten we weten dat uit onderzoek bleek dat de zorgtaken werknemers niet in de koude kleren gingen zitten. Is er dan ook wat veranderd sinds de scholen en de opvang weer (deels) open zijn? Ja zeker! Een update…

Lees dit blog

Zorgtaken maken verschil tussen ontspannen of gestreste corona-tijd

De scholen zijn weer deels open, en dat is maar goed ook. In het TNO-onderzoek ‘Werken tijdens de corona-crisis’ is namelijk duidelijk te zien dat de zorgtaken de deelnemers bepaald niet in de koude kleren zijn gaan zitten.

Lees dit blog

Adresgegevens

Schipholweg 77-89
2316 ZL Leiden

 

T: 088 866 5330

English
Disclaimer    |   Privacy statement    |    © 2020 TNO