Frequently Asked Questions

We zullen op deze pagina antoorden neerzetten op een aantal veelgestelde vragen. Mocht u tegen iets aanlopen tijdens (of voorafgaand aan) uw deelname aan het onderzoek 'Werken tijdens de Corona-crisis', dan kunt u op deze pagina kijken of het antwoord op uw vraag wellicht hier tussen staat.

Waar kan ik de TNO app How Am I downloaden?

Download de TNO-app HowAmI via de Google Play Store (link) of Apple App Store (link) of zoek naar 'howami tno'.

Moet ik mijn inloggegevens bewaren?

Ja. Wij verzoeken u deze gegevens goed te bewaren. Uw email-adres wordt namelijk losgekoppeld van uw inloggegevens. Daardoor kunnen wij ze u niet nog een keer sturen als u uw gegevens kwijt bent.

Is er ook een Engelstalige versie van de app beschikbaar?

Nee, op dit moment hebben we (helaas) alleen een Nederlandstalige versie van de How Am I app.

Wellicht komt er in de toekomst een Engelstalige versie beschikbaar. Hou deze pagina en de pagina met het blog in de gaten voor updates over de beschikbaarheid. 

Is er ook een versie beschikbaar voor zelfstandigen?

We verwachten dat de omstandigheden en impact zodanig verschillen tussen werknemers en zelfstandigen dat er hele verschillende vragen nodig zijn voor deze twee groepen werkenden. Op dit moment hebben we alleen een versie voor werknemers ontwikkeld. We kijken of er ook een versie ontwikkeld kan worden voor zelfstandigen. We zullen u daar van op de hoogte houden via deze website.

Ik krijg geen vragenlijsten te zien wanneer ik voor de eerste keer inlog

Heeft u misschien al een keer eerder aan een onderzoek van TNO meegedaan waarbij er gebruik is gemaakt van de How Am I app?

Dan is het belangrijk dat u eerst uitlogt en uw data uit het vorige onderzoek van uw telefoon verwijdert, dit kan als volgt:

 

  • Open de app
  • Ga naar de ‘Gebruiker’ pagina
  • Tik drie keer op de copyright footer
  • Tik op de ‘Uitloggen en data verwijderen’ knop 

 

Belangrijk: Dit kunt u alleen doen als het vorige TNO onderzoek helemaal afgelopen is. Wanneer het vorige onderzoek nog gaande is kunt u helaas op dit moment niet meedoen aan het huidige onderzoek 'Werken tijdens de Corona-crisis'. 

Adresgegevens

Schipholweg 77-89
2316 ZL Leiden

 

T: 088 866 5330

English
Disclaimer    |   Privacy statement    |    © 2020 TNO