28 maart 2018

Informatie over Programma Beroepsziekten SZW

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is er trots op u te kunnen informeren over een nieuw programma en een publiekscampagne rond de omgang met gevaarlijke stoffen.

Naast veel persoonlijk leed, doordat mensen ziek kunnen worden door het onveilig werken met gevaarlijke stoffen, kost dit de maatschappij en bedrijven ook veel geld. Door hier bewust van te zijn en met gezond verstand te werken, kunnen we in de toekomst veel van dit leed voorkomen. Om goed werken met gevaarlijke stoffen te stimuleren, geeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, samen met het Nederlands Focal Point voor Veiligheid en Gezondheid op het werk, de komende jaren extra aandacht aan dit onderwerp. Dit gebeurt onder andere met een publiekscampagne.

 

De activiteiten zullen tijdens een congres op 14 mei officieel worden afgetrapt door staatssecretaris Van Ark. Ook de publiekscampagne ‘Werken met Gezond Verstand = Veilig werken met gevaarlijke stoffen’ wordt hier gelanceerd. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn!

 

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten, of aanwezig zijn bij het congres? Geef u dan op via deze link. U ontvangt dan meer informatie over de kick-off met de staatsecretaris en de maandelijkse nieuwsbrief.

Contactpersoon

Contactpersoon

Dr. W.E. (Wendela) Hooftman

Programma-manager Monitoring van Arbeid

 

T: 088 866 52 53

M: contact

Adresgegevens

Schipholweg 77-89
2316 ZL Leiden

 

T: 088 866 5330

English
Disclaimer    |   Privacy statement    |    © 2020 TNO