TNO-onderzoek

‘Werken tijdens de Corona-crisis’

 

Hoe organiseert u uw werk op dit moment? TNO doet onderzoek naar de effecten van de corona-maatregelen op het dagelijks leven en werk. Welke maatregelen worden er genomen in bedrijven en wat zijn de effecten daarvan? Hoe veerkrachtig zijn we en welke creatieve initiatieven ontstaan er? Op basis van de resultaten worden adviezen geformuleerd en gedeeld om werknemers én werkgevers te helpen om zo goed mogelijk te blijven functioneren in deze crisis.

Dit onderzoek zal nuttige gegevens opleveren over de werkomstandigheden, werkbeleving en het welbevinden van verschillende groepen werknemers in deze bijzondere periode. Door specifieke risico’s snel in kaart te brengen, kunnen we advies uitbrengen. We vragen u ook naar nieuwe initiatieven, goed werkende maatregelen en positieve bij-effecten van deze situatie. Deze kunnen een inspiratie zijn voor de rest van Nederland. Via het blog ‘Werken tijdens de Corona-crisis’ delen we goede initiatieven, resultaten van het onderzoek en adviezen.

Hoe werkt het?

Via de TNO-app How Am I monitoren we gedurende een langere tijd de ontwikkeling van werknemers:

Uw antwoorden worden niet gelinkt aan uw e-mailadres. De antwoorden worden op een beveiligde omgeving van TNO opgeslagen. Lees in het privacystatement meer over hoe TNO in dit onderzoek met uw gegevens omgaat.

Duur onderzoek

Update: Inmiddels is het onderzoek afgerond.


Gezien de onduidelijkheid over het verloop en de duur van deze crisis, is de looptijd van dit onderzoek nog niet bepaald. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om uw bijdrage te stoppen. We sturen u enkele maanden na afloop van de beperkende maatregelen graag nog een keer een vragenlijst om de effecten op de langere termijn te meten en de mogelijke veranderingen die dit heeft gehad op de manier van werken.

Aanmeldformulier

Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor het How Am I onderzoek.